Trenka Csaba Gábor : Szaurusztánc

szaurusztanc

Utcai bandák, kijárási tilalom, csillogó bálok, szélben hajladozó pálmák a Rózsadombon. A város fölött folyamatosan katonai helikopterek őrjáratoznak, a falak körül ólálkodnak a farkasok, és zeng a müezzin. A mindenütt jelenlévő titkosszolgálat fáradhatatlanul kutat a belső ellenség után, az utcákon maffiaháborúk dúlnak, miközben kamasz szerelmek szövődnek. Budapest, valamikor a nem olyan távoli jövőben, amihez képest a Mad Max kedélyes szülinapi zsúr csupán.

   És az idők mélyéből feltámadnak a szauruszok, itt vannak újra, lábnyomukban meggyűlik az esővíz.

 

A regényen végiglejtő szaurusztánc a kamaszok kívülállók számára érthetetlen, rejtjeles világa.  Ugyanakkor szaurusztánc a hatalom számtalan, jéghidegen számító húzása is, és az egyre mélyülő káosz nyomán fakadó zűrzavar. De a kamaszkor ösztönös lázadásait nem tudja megfékezni egyetlen diktatúra sem, mert a tizenközép öntörvényű, zárt világa minden erőszaknak ellenáll.

 

Trenka Csaba Gábor regényének átdolgozott, második kiadása nem okoz csalódást az író szürreális világát kedvelő olvasóknak.

 

Részlet a könyvből

2. fejezet: Máray Lail

 

Azután egy este bánatos kislányt találtam az asztalomnál, amikor megérkeztem. Nem lehetett több tizenötnél. Nagyon későre járt, mégsem lepődtem meg. Akkoriban már nem lepődtem meg semmin. Derűs és...Tovább

e-book 762Ft
nyomtatott 2940Ft

Terjedelem: 155 oldal
ISBN: 978-615-5578-20-5

Személyes átvétel a kiadóban (ingyenes)
Belföldi csomagolási és postaköltség 1500 Ft
2022 szeptember 1-től csak magánszemélyeknek tudunk számlázni
Szerző: Trenka Csaba Gábor
Szerkesztő: Szabados Tamás
Borító: Tárnok Róbert

Kulcsszavak:

Budapest, kamaszkor, szerelem

Formátumok:
EPUBMobipocket

Vélemények

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron