Montanus Ambrose : Egykor

egykor

Ambrose Montanus Egykor című műve egy rendhagyó világvége játék, mely a bölcselkedő gondolatok és a szatirikus ábrázolásmód keveréke. A világvégét előidézni készülő entitás észrevétlenül lopja be magát az emberek mindennapjaiba, beépülése fokozatos, és így mindenki számára természetessé, társadalmilag elfogadottá válik.

A folyamatra egy újságírónő lesz figyelmes, aki szeretne fényt deríteni erre a nyugtalanító jelenségre. Az újságíró társat is kap a nyomozásában. A társ pedig egy képregényrajzoló, Edvin Z. Orogenész, művésznevén Edzor. A történet folyamán Edzor nem csak érzelmileg, hanem teljes mértékben eggyé válik az alkotásával, hogy ebben a formában vegye fel a harcot a „gonosszal”. Persze maga a történet ennél szövevényesebb, mindenképpen ajánlott azoknak, akik kedvelik például Gaiman műveit.

Részlet a könyvből

Nem egyik pillanatról a másikra történt. A pillanat egyik töredékéről a másikra. Lezárult néhány millió év. Véget ért a történelem. Nem bizonyult többnek egy keservesen hosszadalmas vajúdásnál. Pedig azt...Tovább

e-book 450Ft

Terjedelem: 220 oldal
ISBN: 9789638924605

Személyes átvétel a kiadóban (ingyenes)
Belföldi csomagolási és postaköltség 1500 Ft
2022 szeptember 1-től csak magánszemélyeknek tudunk számlázni
Szerkesztő: Nagy Lajos
Korrektor: Nagy Lajos
Szerző: Ambrose Montanus
Műszaki szerkesztő: Nagy Lajos
Borító: Bauerfeind Zoltán

Kulcsszavak:

science fiction

Formátumok:
EPUBMobipocket

Vélemények

NL_pub2011-03-30 15:13:48
http://www.kepregeny.net/egykor/
A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron